Welkom op onze website!

Om onszelf voor te stellen nemen we een duik terug naar onze middelbare schooljaren waar wij, Sarina & Jo, elkaar leerden kennen. De passie en liefde voor dieren die ik sinds kleins af aan bezit, wist ik al snel over te brengen op Jo.

 In 2011 maakten we daardoor onze droom van een gemeenschappelijke viervoeter waar. Zo kwam onze eerste Duitse Dog Dino in ons leven.

Bij het vallen van de eerste sneeuwvlokjes in de Ardennen, lieten we werkelijk alles vallen en reden vanuit Limburgs Haspengouw waar wij wonen, naar dit wondermoois om samen met onze toenmalige jonge viervoeter te beleven. Al snel werd dit onze jaarlijkse traditie: een trip naar de Ardennen bij de eerste sneeuwval. Goed uitgedost tegen de koude, een rugzak met lekkers op de rug en samen op pad in de natuur.

In 2019 moesten we helaas afscheid nemen van onze viervoeter en werd onze jaarlijkse traditie een mooie herinnering.

Toch verloren we ons hart aan de Ardense natuur en gaan we nog vaak op trip met onze nieuwe viervoeter(s), familie en vrienden. Voor een korte periode tijdens een wandeling, restaurant- of kerstmarktbezoek, maar ook voor een langer authentiek verblijf.

Toegegeven, de Ardennen wist ons hart te veroveren. Regenwandelingen in de Herfst tussen de vele mooie kleuren in het bos, sneeuwwandelingen in de Winter, kajakken in de zon, genieten aan de verwarming onder een knus dekentje, gastronomische verwennerij op restaurant, een zomers terras, het kan allemaal!

Onze droom om een eigen stekje te hebben in de Ardennen was er stiekem al wat langer, maar we wilden de liefde voor de Ardennen ook graag delen met anderen. Ons oog viel op het bestaande Chalet Pidoux en in 2024 mochten we als trotse eigenaars de sleutel in ontvangst nemen.

Vandaag heten wij u en uw viervoeter(s) graag méér dan welkom in Chalet Dreamcatcher. Een plaats waar u, net zoals wij doorheen de jaren, in de Ardense natuur kan komen dromen, want ‘every great dream begins with a dreamer.’

 

Liefs,

Sarina

Hallo daar, leuk je te ontmoeten!

Ik neem jullie op onze website graag mee naar het fruitige Haspengouw. De plaats waar ik als kind mijn dagen al helpend doorbracht in de vele fruitboomgaarden waar mijn familie de handen uit de mouwen stak en de plaats waar ik met passie voor het vak ben opgegroeid tot ondertussen de derde generatie fruitteler. Voor mij ook de plaats waar ik stiekem een deel van mijn hart aan verloor. Haspengouw; gekenmerkt door de vele fruitboomgaarden, mooie glooiende landschappen en haar historische verleden.

Elk seizoen past hier als gegoten op een postkaart: van de prachtige bloesems in de lente, de verleidelijke groene en rode vruchten in de zomer, de kleurrijke bladeren in de herfst tot de kalende bomen bedekt met een sneeuwlaagje in de winter.

Het is in Hoepertingen, een deelgemeente van Borgloon, dat Sarina & ik jaren geleden een eerste keer samen gingen wonen in het huis gelegen op het fruitdomein van de familie. Een aantal jaar later maakten wij de verhuis naar een andere gemeente. Daarom toverden wij deze woning om tot een toffe vakantiewoning.

Het is zo fijn om bezoekers het gevoel van onze Limburgse gastvrijheid te laten ervaren én om ze een inkijk te kunnen geven in ons vak, het telen van heerlijke vruchten.

Sarina & ik gaan wekelijks met onze viervoeters op wandeling in de mooie natuur en dit kan ik onze bezoekers ook alleen maar als tip aanbevelen. Trek erop uit, te voet op de vele wandelroutes, of met de fiets tussen onze vele fietsverbindingen. Vergeet zeker niet geregeld eens te pauzeren voor een lekker hapje en tapje, want wij Limburgers zijn ook wel echte Bourgondiërs.

Limburgs Haspengouw heeft voor ieders wat wils, het is echt heerlijk vertoeven hier! Welkom in Vakantiewoning Pomme & Poire!

Fruitige groeten,
Jo

Contacteer ons

Heeft u een vraag, wenst u te boeken of wil u gewoon wat vertellen?
Stuur ons gerust een berichtje.